Kleinschalig voor een optimaal thuisgevoel

Elk huis van Compartijn is met 20 tot 40 luxe appartementen kleinschalig van opzet en biedt een optimaal thuisgevoel. Het is van belang dat u zich comfortabel, prettig en veilig voelt in uw appartement en bij het gebruik van de gezamenlijke voorzieningen. Het interieur van elk huis wordt onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. De inrichting is modern-klassiek, warm en comfortabel. Resultaat is een huis dat in niets doet denken aan een zorglocatie, maar wel al het gemak biedt dat u maar nodig kunt hebben.

In onze woonvisie staan huiselijkheid, sfeer en veiligheid voorop.

Wonen in uw persoonlijke levensstijl

Elk appartement is ruim van opzet en bestaat uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. De zorgtoegankelijkheid is nauwelijks merkbaar. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon, internet en alarmering zijn aanwezig. U richt uw appartement natuurlijk in met uw eigen spulletjes en herinneringen. U bepaalt zelf uw dagindeling, en kunt ook elke dag kiezen of u in uw appartement eet, of liever samen met medebewoners en eventuele gasten in de gezamenlijke huiskamer en open keuken. Onze gastvrijheid en servicegerichtheid zijn erop gericht dat u zo lang mogelijk uw persoonlijke levensstijl kunt handhaven.

Mooie, memorabele momenten

Leven verdient het om samen beleefd te worden. Samen met broer of zus, kinderen, de kleinkinderen of vrienden. Mee-eten, een verjaardag vieren of onverwachts overnachten? Graag zelfs. Dat zijn immers de waardevolle momenten waar het in het leven om gaat. Ons huis, uw thuis, in modern-klassieke stijl en de kok die alles van rotisserie tot patisserie vers bereidt, biedt er de gelegenheid voor.

Comfort Care

Comfort Care. Zo noemen we binnen Compartijn de formule waarbinnen we wonen en zorg combineren. Een all inclusive-concept waarbij echt alles bij de prijs is inbegrepen. Al uw eten en drinken bijvoorbeeld, ook voor familie en vrienden die langs komen. Zelfs de gastenkamer waar uw gasten kunnen blijven slapen. Ook het gebruik van alle gemeenschappelijke voorzieningen, zoals de huiskamer, open keuken, de bibliotheek en de wellnessruimte hoort erbij. Net als alle activiteiten die we organiseren als dagbesteding.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen