Geslaagde Open Thuisdagen Huize Roosdael

18-02-2019

Zaterdag 16 en zondag 17 februari organiseerde Huize Roosdael Open Thuisdagen. Heer des Huizes Nico Meesters en zijn team verwelkomden meer dan 700 gasten. De officiële opening van Huize Roosdael was een succes.

We hebben vele felicitaties en positieve reacties mogen ontvangen. Ook hebben we veel complimenten gekregen over hoe wij de voormalige LTS hebben gerestaureerd. Velen van u blijken, als voormalig student of docent, mooie herinneringen te hebben aan het gebouw.

Klaar Koenraad (wethouder Gemeente Roosendaal) en Nico Meesters (Heer des Huizes) verrichtten de officiële opening.

Er zijn diverse appartementen verhuurd en in optie genomen. We gaan er vanuit dat het straks met de bewoners en hun kinderen, kleinkinderen en vrienden net zo gezellig en levendig wordt als tijdens de Open Thuisdagen. Binnenkort huizen de eerste bewoners in en gaat de voordeur dicht. Dan kunnen gesprekken en rondleidingen enkel op afspraak plaatsvinden.

Heeft u de Open Thuisdagen niet kunnen bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd en heeft u een zorgvraag? Of zou u naar aanleiding van uw bezoek graag met onze family managers in gesprek gaan over uw persoonlijke situatie? Dan zijn wij donderdag 21 februari in Huize Roosdael aanwezig om met u in gesprek te gaan. Deze dag kunt u alleen op afspraak bij ons terecht. Om voldoende tijd voor u te reserveren, plannen wij graag een afspraak met u in. Neem contact met ons op via 088 298 64 64 of family@compartijn.nl.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen