Huize

Ter Beegden

Beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden. 

In ons zorghuis nabij Roermond bieden we woonservice en 24-uurszorg aan. De luxe appartementen zijn gelegen aan de Heerstraat Zuid in Beegden, een dorp in de gemeente Maasgouw. Ons verzorgingshuis is goed bereikbaar en is een plek waar mensen zich thuis voelen. Dat is Huize Ter Beegden in Maasgouw.

Introductie Vrouw des Huizes

Een zorghuis met prachtige ligging vlak bij Roermond en Weert

Maasgouw, waar ons zorghuis zich bevindt, ligt aan de Maas tegenover Roermond. Huize Ter Beegden is gevestigd in de oude hoeve die gebouwd is op de grondvesten van het historische Kasteel Beegden en is samen met de oorspronkelijke gracht in ere hersteld. Huize Ter Beegden is een sfeerbepalend gebouw in het nieuwe woongebied Krijtenberg. Deze woonwijk grenst aan een waterrijk natuurgebied. De ligging van ons zorghuis in Krijtenberg is centraal, met Roermond op een steenworp afstand, terwijl Eindhoven, Venlo en Maastricht op nog geen half uur rijden van ons huis liggen. Dit maakt de ligging van onze appartementen ideaal. Daarnaast voorziet de gemeente Maasgouw in winkels en alle noodzakelijke voorzieningen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ons zorghuis nabij Roermond is een plek waar mensen zich thuis voelen als ze niet meer thuis kunnen wonen. We bieden persoonlijke service en 24-uurszorg. We houden daarnaast rekening met de eigen identiteit, levensvisie en privacy van bewoners. Daarnaast beschikken we over alle benodigde voorzieningen, voor zowel bewoners als familieleden. Wilt u meer informatie over de appartementen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 088 298 64 64 of via ons contactformulier.

Huize Ter Beegden

Heerstraat Zuid 20
6099 AG  Beegden

Vrouw des Huizes

Marja Loeff

Nieuws & Updates

Meer nieuws

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen