Huize

De Baronie

Niet per direct beschikbaar, neem contact op met de Vrouw des Huizes, Marja Vink.

Huize De Baronie is een van de particuliere verzorgingstehuizen in Breda. Huize De Baronie bestaat uit meerdere luxe appartementen die een thuis bieden aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. Dit huis is gelegen aan de Baronielaan in Zandberg, een jaren ’30-wijk met veel groen.

Een van de meest luxe verzorgingstehuizen in een voormalig klooster in Breda

Huize De Baronie is gevestigd in het voormalig klooster van de zusters Franciscanessen van de Congregatie der penitenten Recollectinen. Het klooster is in opdracht van Compartijn volledig gerenoveerd en wordt straks onderdeel van het beschermd stadsgezicht Baronielaan. De wijk Zandberg ligt ten zuiden van het centrum van Breda en is gevarieerd van opzet met vooroorlogse villa’s, herenhuizen, maar ook rijtjeshuizen.

Introductie Vrouw des Huizes

Wonen in luxe appartementen

De appartementen bij Huize De Baronie hebben een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter. Op deze vierkante meters vindt u een woon- en slaapkamer, bijkeuken en ruime badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat we veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn er standaardaansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering om ondersteunende ouderenzorg te kunnen bieden.

Maak gebruik van de vele gezamenlijke voorzieningen

Huize De Baronie is van alle gemakken voorzien. Persoonsgerichte zorg en comfort staan voorop. Zo is er een wellnessruimte, bibliotheek, meerdere buitenterrassen en een speciale gastenkamer. In deze gastenkamer kunt u vrienden of familie laten overnachten. Ook is er elke dag een kok die een verse maaltijd voor u bereidt. Vervolgens bepaalt u zelf waar u deze opeet. Gezellig aan tafel of liever in uw appartement - het kan allemaal. Wij willen ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk uw eigen persoonlijke levensstijl kunt handhaven. Daarnaast is het verzorgingstehuis vlakbij de winkels en andere voorzieningen in Breda en kunt u altijd wel een parkeerplekje vinden.

Vraag meer informatie aan over wonen in een luxe appartement

Bent u erin geïnteresseerd om te wonen in een van de fijnste verzorgingstehuizen in Breda en wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan contact op door te bellen naar 088 298 64 64. Wij geven u graag meer informatie over onze verzorgingstehuizen in Breda.

Huize De Baronie

Baronielaan 20
4818 RA  Breda

Vrouw des Huizes

Marja Vink

Certificering

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen